ABOUT 2Z1G

‘Jij zei het, ik dacht het!’ 

=

Liselore [Liz] en Wendy [W&]

=

2 ZIELEN 1 GEDACHTE

~ Geluk in een Blogje ~

Persoonlijke Mind- en Lifestyleblog

=

Happiness Blogging

Beauties & brains…? Ja, wij durven het te zeggen: wij zijn alles in één. Arrogant? Ja, dat ook. Perfect? Verre van! Negatief? Positief? Dat is een kwestie van perceptie. Mee eens? Mee oneens? Dat moet je helemaal zelf weten. Wat het ook is, met een flinke dosis humor, zelfspot en een kritische ‘pen’ stellen wij op 2Z1G onderwerpen aan de orde die ons dagelijks bezighouden, interesseren en aan het hart gaan.

2Z1G is er voor de ‘zielen’ die: alles uit hun leven halen | met beide benen op de grond staan en met hun hoofd in de wolken zitten | hun eigen plan durven te trekken | geen blad voor de mond nemen | humor en zelfspot hebben | kunnen rennen, vliegen, vallen en weer opstaan | maar bovenal hun dromen na durven te jagen…

If You Can Dream It, You Can Do It!

~ Dat Doen We W&L ~..

Wendy en Liselore (C) 2Z1G.nl 2013

MEER WENDY

Wendy is Bachelor of Business Administration (BBA) en werkzaam als freelance all-round senior office coordinator en online editor onder de noemer By Wen. Een creatieve duizendpoot die goed thuis is op het gebied van social media en anderen wil inspireren met haar passies. Wendy is een foodie met wanderlust en werkt aan de beste versie van zichzelf door middel van een sportieve en gezonde leefstijl. Haar passies deelt ze op haar lifeblog: bywen.wordpress.com.

Volg Wendy op TwitterInstagram & Pinterest.

MEER LISELORE

Liselore studeerde Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie (BSc) aan de Universiteit Utrecht. Met haar oneindige fantasie is schrijven – fictie, non-fictie, gedichten en songteksten – al van jongs af aan haar grootste passie. Liselore is freelance tekstschrijver, actief als eindredacteur bij de Antropologen Beroepsvereniging en blogt op haar website: lizlohren.nl.

Volg Liselore op TwitterInstagram & Pinterest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s